Käyttöehdot

Laadittu: 15.11.2020
Viimeksi päivitetty: 26.11.2020

Näitä käyttöehtoja sovelletaan vain tähän nettisivustoon.

Käyttämällä näitä nettisivuja sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et halua hyväksyä näitä käyttöehtoja, älä käytä tätä nettisivustoa ollenkaan.

Sivuston käyttö

Tämän sivuston sisältöä saa käyttää sillä edellytyksellä, että sivustoon liittyviä tekijänoikeuksia kunnioitetaan.

Tämän sivuston aineistoa ei saa muokata, jäljentää tai julkisesti näyttää, esittää tai jakaa julkisessa tai kaupallisessa tarkoituksessa ilman sivuston omistajan lupaa.

Sivustolla olevan aineiston omistus- ja tekijänoikeudet ovat Kyrön Fysioterapia Ky:llä sekä yrityksillä ja valokuvaajilla, joiden tuottamaa tai omistamaa sisältöä sivustolla käytetään.

Sivuston logoa ei saa käyttää muissa yhteyksissä ilman Kyrön Fysioterapia Ky:n lupaa.

Vastuut

Sivuston omistaja pyrkii varmistamaan sivuston sisällön oikeellisuuden ja ajantasaisuuden. Omistaja ei kuitenkaan vastaa virheellisen tai vanhentuneen tai minkään tällä sivustolla esiintyvän tiedon tai sisällön oikeellisuudesta, sivuston mahdollisista tietoturvaongelmista eikä ole vastuussa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista käyttäjälle.

Sivuston omistaja pidättää oikeuden tehdä muutoksia sisältöön ja sivustoon milloin tahansa.

Linkit muille verkkosivustoille

Tällä sivustolla voi olla linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille. Kun siirryt näille sivustoille linkkien kautta, kolmannen osapuolen sivuston käyttöön sovelletaan kyseisen sivuston käyttöehtoja.

Sivuston omistaja ei ole vastuussa virheellisistä linkityksistä tai kolmansien osapuolien sivustoista, joihin linkkien kautta pääsee eikä ole vastuussa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista käyttäjälle, kun käyttäjä käyttää näitä kolmannen osapuolen sivustoja. Käyttäjä siirtyy näille kolmansien osapuolien sivuille täysin omalla vastuullaan.

Linkit tälle sivustolle

Muilta sivustoilta voi tehdä linkkejä tähän sivustoon. Tämän sivuston sisältöä ei kuitenkaan saa kopioida muille sivustoille. Linkin tekemisen yhteydessä on varmistettava, että linkin yhteydessä annettavat tiedot tästä sivustosta ovat oikein. Linkitysten teosta voi kysyä lisätietoja sivuston omistajalta.

Muut ehdot

Tämä sivusto on rakennettu Suomessa ja sitä ylläpidetään suomalaisella palvelimella (Suomen Hostingpalvelu Oy:n palvelu). Sivuston omistaja ei ole vastuussa sivuston toiminnasta Suomessa eikä ulkomailla.

Sivuston omistaja voi muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa.

Sivuston omistaja ja yhteyshenkilö käyttöehtoja koskevissa asioissa

Jari Pellonpää
Kyrön Fysioterapia Ky
Kyröntie 30
21800 Kyrö
Puhelin: (02) 486 8138
Sähköposti: info (at) kyronfysioterapia.fi