Hinnasto

Voit maksaa meillä käteisellä, pankkisiirrolla, pankki- ja luottokortilla, lahjakortilla tai liikuntasetelillä.

Hoitojen hinnat

Katso hoitojen hinnat tästä.

Liikuntapalveluiden ja kuntosalin hinnat

Katso liikuntapalveluiden ja kuntosalin hinnasto tästä.

Hintaan kuuluvat palvelut ja muut kustannukset

Huomioithan, että vastaanottoaikamme sisältävät hoidon lisäksi myös pukeutumiseen, ajanvaraukseen ja laskutukseen kuluvan ajan.

Peruutathan aikasi edellisenä päivänä, mikäli sinulle tulee jokin este. Veloitamme täyden hinnan käyttämättä jätetystä ajanvarauksesta tai viime hetken peruutuksesta.

Alennuksia MLL:n jäsenille ja monille erityisryhmille kuntosalista sekä liikuntaryhmistä

Annamme 10 % alennuksen kuntosalin ja liikuntaryhmien hinnoista Mannerheimin Lastensuojeluliiton jäsenille. Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, äitiyslomalla/hoitovapaalla olevat ja varusmiehet saavat myös meiltä alennusta (alennetut hinnat löytyvät hinnastoista). Kuuluminen edellä mainittuihin ryhmiin on tarvittaessa pystyttävä todistamaan.

Lahjakortit

Lahjakortin voit tulla hakemaan meiltä paikan päältä tai tilata sen puhelimitse. Lahjakortti on noudettavissa meiltä heti tilauspäivänä. Voit valita lahjakortin arvoksi vapaavalintaisen summan. Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä. Käyttämättä jätettyä summaa emme voi valitettavasti palauttaa.

Liikuntasetelit

Voit maksaa liikuntaan liittyviä palveluita (kuntosali, liikuntaryhmät) liikuntaseteleillä, kulttuuriseteleillä tai kuntoseteleillä (Smartum, Edenred Virike tai TYKY). Lisäksi meillä toimii ePassi, Eazybreak ja Edenred Ticket.

Hoitoihin lähetteellä tai ilman lähetettä

Hoitoajan voit varata lääkärin lähetteellä tai ilman.

Kela-korvaus fysioterapiasta saman tien

Mikäli saamasi fysioterapiahoito on lääkärin määräämää, sinulla on mahdollisuus saada hoidosta Kela-korvausta. Olemme solmineet Kelan kanssa suoraveloitussopimuksen, jolloin vähennämme maksamastasi hinnasta suoraan Kelan osuuden ja hoidamme puolestasi Kela-korvauksen hakemisen suoraan Kelalta.